Om os

Historien om Gomaye
Gomaye blev grundlagt i 2018 og er et skandinavisk brand, der henvender sig til stilfulde kvinder, der stiller høje krav til kvalitet og design. Med dybe rødder i den dualisme, der opstår mellem internationale strømninger og den danske designtradition, skaber Gomaye sine kollektioner. I mødet mellem de to opstår det, vi kalder "twisted classics", som er klassiske designs med en sofistikeret kant.

Gomaye's mission
Gomaye’s mission er at bringe mere refleksion og elegance ind i kvinders garderobe. Vi vil skabe design, hvor materialer, teksturer, farver og snit både kan spille sammen og sættes sammen på nye og uventede måder, så styling bliver den afgørende faktor. Uden at skulle følge nogen trend henvender Gomaye sig til kvinden, der investerer i tøj, som hun vil elske i mere end én sæson. Samtidig er hver kollektion en kommentar til tidens strømninger; hvert enkelt element er skabt for at løfte dit look til et statement.

Dit Gomaye
Gomaye blev skabt med stil i tankerne. Gomaye’s designs giver intet endegyldigt svar og kan kombineres i det uendelige. Vores styles giver plads til din personlige fortolkning, så du kan udtrykke, hvem du er.

En del af noget større
Gomaye er en del af et internationalt modefirma, der har 50 år på bagen. Gomaye er et nyt og innovativt brand, der er vokset ud af et etableret modehus med i alt 15 brands. Det betyder, at Gomaye er en del af en lang dansk designtradition, med fokus på godt håndværk. Forankret i et etableret og højt specialiseret modehus betyder, at Gomaye kan tilbyde designs af højeste kvalitet med en perfekt pasform.