Frontpage SEO

---
Gomaye er stil og kvalitet 

Gomaye henvender sig til stilfulde kvinder, der stiller høje krav til både kvalitet og design. Brandet er skabt med stil i tankerne. Med dybe rødder i den dualisme, der udspringer af et mix af internationale strømninger og den danske designtradition, skaber Gomaye sine to årlige kollektioner. Vores twisted classics er inspireret af dette og er klassiske designs med sofistikeret kant, der fanger de nyeste trends. Gomaye tilføjer omtanke og elegance til kvinders garderober.

Mix og match
Gomaye er til kvinden, der investerer i tøj, som hun vil elske mere end en sæson. Missionen er at bringe mere refleksion og elegance ind i kvinders garderobe. Vores designs giver ingen endegyldige svar og kan kombineres i det uendelige. Hvert enkelt element er skabt for at løfte dit look til et statement. Vores opgave er at få folk til at drømme og få dig begejstret for at klæde dig på en ny måde. Mix og match vores tøj på enhver tænkelig måde.

Vi er Gomaye
Gomaye er et skandinavisk brand, der blev grundlagt i 2018. Gomaye er en del af Godske Group, en international modevirksomhed, der har 50 års erfaring indenfor mode. Gomaye er et nyt og innovativt brand, der er vokset ud af et etableret modehus med i alt 15 brands. Gomaye er en del af en lang dansk designtradition, med fokus på godt håndværk. Gomaye kan tilbyde design af højeste kvalitet med en perfekt pasform. 

Bliv inspireret
Leder du efter noget inspiration til et outfit? – her får du mulighed for at finde alt fra kjoler til bukser til tilbehør, der passer til dig. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at modtage nyheder, personlige rabatter og gode tilbud. Vores sociale mediekanaler bliver konstant opdateret med nyt indhold og styles. Følg Gomaye på Facebook og Instagram og gå på opdagelse i vores udvalg af tøj for at blive inspireret.

Tilmeld dig Gomaye kundeklub

Få de seneste nyheder, tilbud og info om særlige begivenheder.